Swoją nazwę zawdzięcza białej jak śnieg, porowatej w strukturze masie. Smakuje jak? Delikatny, puszysty... serniko-bounty. Tyle, że bez sera. Zapraszam na styropian :) P.S: porcje ciasta wycinałam specjalną obręczą :)
Byloby nam milo, gdybys zechcial go wpisac na Ptitchef.com, zeby mozna go bylo zaindeksowac.
Ptitchef jest katalogiem, który pozycjonuje najlepsze kucharskie strony internetowe w sieci. Setki blogów juz sa na nim juz zapisane i korzystaja ze strony Ptitchef, zeby przedstawic swoje wlasne strony internetowe.
Zeby zapisac sie na Ptitchef, wejdz na http://www.petitchef.pl/index.php?obj=myaccount_site&action=form
lub na http://www.petitchef.pl i kliknij na « Dodaj swój blog-strone » w górnym pasku.
Ale super przepis :) I wyglądają super,
OdpowiedzUsuńBardzo lubię :) Twój wygląda fantastycznie :)
OdpowiedzUsuńwyglądają rewelacyjnie :)
OdpowiedzUsuńCudownie wyglądają te serniczki bez sera.
OdpowiedzUsuńKoniecznie muszę wypróbować:)
www.zakochana-w-kuchni.blogspot.com
Byloby nam milo, gdybys zechcial go wpisac na Ptitchef.com, zeby mozna go bylo zaindeksowac.
OdpowiedzUsuńPtitchef jest katalogiem, który pozycjonuje najlepsze kucharskie strony internetowe w sieci. Setki blogów juz sa na nim juz zapisane i korzystaja ze strony Ptitchef, zeby przedstawic swoje wlasne strony internetowe.
Zeby zapisac sie na Ptitchef, wejdz na
http://www.petitchef.pl/index.php?obj=myaccount_site&action=form
lub na http://www.petitchef.pl i kliknij na « Dodaj swój blog-strone » w górnym pasku.
Pozdrawiam
Camelia
Petitchef.pl